Thursday, June 14, 2012

Σύντομες προεκλογικές σκέψεις

Δεδομένο Πρώτο: Τα κανάλια έχουν τρελαθεί στην τρομολαγνεία σχετικά με την επερχόμενη δραχμοποίηση της οικονομίας με την εκλογή Σύριζα, το πόσο πολύ θα καταστραφούμε αν δεν ψηφίσουμε ότι μας λέει ο Ολάντ και οι Μπαρόζοι κλπ. 


Δεδομένο Δεύτερο: Οι τραπεζίτες είναι χωμένοι στο κόλπο της τρομολαγνείας του κόσμου σε συννενόηση πάντα με τα κανάλια τα οποία δανειοδοτούν, προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι οι ίδιοι δεν θα χάσουν τον έλεγχο στα χρεοκοπημένα μαγαζιά τους.


Δεδομένο Τρίτο: Τα ελληνικά μίντια είναι χρεοκοπημένα. Οι καναλάρχες και λοιποί παρατρεχάμενοι επιλέγουν λοιπόν να παίξουν το παιχνιδάκι των τραπεζιτών προπαγανδίζοντας υπέρ των δυνάμεων που θα εξασφαλίσουν αφενός ότι οι χρεοκοπημένοι τραπεζίτες δεν θα χάσουν τον έλεγχο των μαγαζιών τους, και αφετέρου ότι οι ίδιοι (δηλαδή τα χρεοκοπημένα κανάλια) θα συνεχίσουν να λαμβάνουν no strings attached τα θαλασσοδάνεια που θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν να λειτουργούν με ζημιές.


Δεδομένο Τέταρτο: Οι τραπεζίτες δεν θα διακινδύνευαν τη βιωσιμότητα των μαγαζιών τους αν πίστευαν ότι ο πανικός που δημιουργούν στον κόσμο και η απόσυρση καταθέσεων, θα οδηγήσουν σε χρηματοπιστωτικά κενά, τα οποία δεν θα καλυφθούν από την ΕΚΤ οδηγώντας τους και επίσημα στη χρεοκοπία.


Συμπέρασμα: Οι τραπεζίτες, τα κανάλια και το χρεοκοπημένο πολιτικό κατεστημένο της χώρας, προσπαθούν να πείσουν για μία επερχόμενη καταστροφή που οι ίδιοι δεν πιστεύουν ότι θα έρθει ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος.

No comments:

Post a Comment